Szolgáltatásaink

Web development

Célunk a részlet orientált, intuitív webfejlesztés.
bővebben

Web design

Jelentőségteljes weboldalakat készítünk, melyek letisztult felületükkel ragadják meg a látogatók figyelmét.bővebben

Adwords

Segítünk, hogy weboldalára még könnyebben rátaláljanak a vásárlók.
bővebben

SEO

Csapatunk azon dolgozik, hogy az online megjelenésük hatékonyságát maximalizálják.
bővebben

Social Network

Szolgáltatásaink az internetes világ széles skáláján mozognak, beleértve a közösségi médiát. bővebben

Mobile app

A mobil alkalmazások kiterjeszthetik lehetőségeit újabb célcsoportok felé.
bővebben

WEB DEVELOPMENT

Az első lépés az Ön tökéletes weboldalának fejlesztéséhez az együttműködés – amint megértettük a szolgáltatását, céljait és üzleti elképzeléseit, elkészítjük a koncepciót ami tükrözi mindezt a leendő ügyfeleinek.

Részlet orientált, intuitív webfejlesztést követünk.

A minőségi kódra fektetett hangsúly és az egyedi  megoldások iránti céltudatos törekvéseink segítik vállalkozásának webes megjelenését. A bővíthető fejlesztésekre fókuszálunk, így fájdalommentesen tudjuk alkalmazását karbantartani, új elképzeléseit megvalósítani, és a rendszernek hosszú élettartamot biztosítani. Területeink / erősségeink

  • Adatbázis-alkalmazás és Rendszer integrálás Egyedi web-alkalmazásokat építünk harmadik féltől származó web-motorok almalmazásával, hogy zökkenőmentesen tudjuk integrálni oldalába a megfelelő funkciókat, valamint naprakészen tarthassuk weboldalát hosszú távon.
  • Egyedi űrlapok, felhasználói élmény követés Az általunk készített oldalakon egyedi űrlapokat, továbbá olyan, felhasználócentrikus algoritmusokat  használunk, melyek elengedhetetlenek vállalkozása sikerességéhez.
  • Mobil és responsive fejlesztések Weboldala garantáltan felhasználóbarát és eszközfüggetlen marad – mind asztali, mind mobil eszközökön való megjelenéskor is.

Széleskörű nyelvi és keretrendszeri lehetőségek. PHP, Java, Javascript, html5, css3, sql és egy nyelvek és keretrendszerek valamint kiegészítő szoftverek közül választjuk ki azt, amire éppen szüksége van a megfelelő megoldás kivitelezéséhez.

WEB DESIGN

Jelentőségteljes weboldalakat készítünk, melyek letisztult felületükkel ragadják meg a látogatók figyelmét, kiemelt helyet  érnek el a keresőmotorokban és a legszélesebb közönség előtt mutatják be szolgáltatását.

A Vtl design célja olyan egyszerű, átlátható, de magas felhasználói élményt nyújtó weboldalak létrehozása, mely a keresőkben is kiemelkedő helyezést ér el és sikeresen reklámozza termékét és szolgáltatását az ügyfeleknek. Fő célunk a vizuális élmény optimalizálása  az innovatív internetes technológiák maximalizásával.  Az ügyfeleinkkel történő közvetlen munka gyümölcse nem más, mint céljaik elérése a piacon olyan weboldallal, amely mérhető hasznot generál.

A design folyamat:

Első lépésként analizáljuk a célpiaci potenciálokat, a konkurenciát és az ügyfeleit. A piaci tényezők teljes áttekintése után megtervezzük az arculatához illő legjobb web-designt. Meglátogatunk más weboldalakat az Ön üzleti szférájában valamint ötletet merítünk más, hasonló ügyfélkörrel rendelkező megoldásokból. Végezetül elkészítünk egy dróvtázat – melyet úgy kell elképzelni, mint egy tervrajzot – ami alapján felépítjük az Ön egyéni webes arculatát.

Amennyiben weboldala „idejétmúlt”, kevés tartalmi anyaggal, leginkább a weboldal újradesignolását javasoljuk.

ADWORDS KAMPÁNYOK

Segítünk, hogy weboldalára még könnyebben rátaláljanak a vásárlók. A tradicionális hirdetési felületek – mint lépdául az újságokban hirdetés – kora már leáldozóban van.  A webes stratégiánk segítségével újabb lehetőséget nyitunk potenciális vásárlóinak megtalálására.

Az adwords egy kimagaslóan profitáló beruházás lehet eladásai növeléséhez. Az adwords hirdetések legnagyobb előnye a Pay-Per-Click (PPC), vagyis a kattintásonkénti fizetés.  Vállalkozása csak azok után a hirdetések után fizet, melyre  egy érdeklődő rákattint.

Adwords kampányával beállíthatja, hogy ki az a célcsoport, akit szolgáltatásával vagy termékével el szeretne érni, akár lakhely, akár kor szerint.

Kampánya teljesítménye mérhető, kimutatásokkal követhető hatékonysága.

A sikeres kampányokhoz elengedhetetlen a jól megírt hirdetési szöveg. Egy-egy ilyen kampány drasztikusan csökkentheti a véletlen kattintók számát és növelheti a komoly vásárlók esélyeit oldala megtalálásában. 

SEO

Internet marketinges kollegáink és tartalomkezelőink az ügyfeleinkel együtt dolgoznak azon, hogy az online megjelenésük hatékonyságát maximalizálják. Mi is az a Keresőoptimalizálás? A kereső optimalizálás, röviden SEO egy folyamat, melynek során a weboldala bizonyos helyezéseket ér el internetes keresőkben adott kulcsszavakra. A SEO egy hosszútávó folyamat ami egyedü stratégiát igényel az üzletében. A legtöbb cég/vállalat amikor a kulcsszavára keres, egy másik, konkurens céget talál a keresők találati listájának tetején. Frusztráló? Igen. Lehetetlen ezen változtatni? Igen. Hogyan tudunk segíteni? Itt, a VTL Design-nál olyan megoldásokat kínálunk, amik komoly érdeklődőket hoznak vállalkozásának. Először is megbizonyosodunk arról, hogy weboldala pozitív felhasználói élményt biztosítson.

SEO lehetőségeink:
  • Havi konzultáció telefonon Minden hónapban, megbeszélt időben telefonos konferenciát tartunk Önnel ahol megbeszéljük a keresőoptimalizálás helyzetét, és tanácsokkal látjuk el.
  • Kulcsszó analízis. Átnézzük vállalkozását és a hozzá kapcsolódó piacot, hogy megállapítsuk, mely kifejezések a legsűrűbben használtak. Ezek alapján Ön kiválaszthatja, hogy melyek illenek leginkább cége arculatához, mielőtt nekilátunk az optimalizálási folyamatnak
  • Megcélozzuk a keresési feltéteket Az erős kulcsszó-közpöntú stratégia a SEO legfontosabb lépése. Minden kampány és üzleti lépést adott keresési feltételhez kell igazítani.
  • Keresőkbe integrálás Csapatunk beküldi az ön weboldalát napjaink leginkább használt keresőmotoraiba. Ez elősegíti a honlap kereskőkben való megjelenését.

SOCIAL NETWORK

Szolgáltatásaink az internetes világ széles skáláján mozognak, köztük a közösségi médiát. A közösségi média növelheti szolgáltatása népszerűségét a potenciális vásárlók körében. A VTL Design segít Önnek hogy létrehozza azt a tartalmat, ami új ügyfeleket hoz vállalatának, meglévő ügyfeleit pedig naprakész információval látja el.

Hogyan működik a Social Media?

Tudta, hogy az internethasználók 70%-a olyan márkákat vásárol, amiket a közösségi hálózaton (Facebook, Twitter) is követ / like-ol? Statisztikák alapján elmondható, hogy a vásárlók 15%a a közösségi hálózaton keres helyi cégeket, vállalkozásokat. Az átlag felhasználók interneten töltött idejük majdnem egy-negyedét ezeken az oldalakon töltik.  Az internethasználók 53%a oszt meg termékeket üzenőfalukon, vagy tweetjeiben.  A Facebook közel 1 milliárd felhasználóval bír, a youtube-ot pedig közel 11 millióan látogatják havonta. Nagyjából az emberek 80%a van kapcsolatban valamilyen márkával a Facebookon keresztül.

Ezek a számok jelzik, hogy az emberek online beszélgetnek a márkákról. A Közösségi média egy nagyszerű módja hogy kapcsolatba lépjen az érdeklődőkkel és valódi vásárlóvá formálja őket. Minőségi tartalommal növelheti szolgáltatása vagy terméke népszerűségét és megerősítheti az online megjelenést. Cége növeléséhez elengedhetetlen egy szolíd online jelenlét  mellyel új ügyfeleivel léphet kapcsolatba.

Közösségi média-marketing lehetőséget nyújt tartalmának több közösségi hálózatba való eljuttatására, mint a Twitter, Facebook, Goggle+ vagy LinkedIn, mely segíthet maximalizálni online jelenlétének értékét.  Ezeket kiaknázva tehet szert nagyon közönségre és népszerűségre.

Miért jó nekem a Közösségi médiába való beintegrálódás?

A közösségi médiának óriási előnyei vannak.  Egy erős közösségi média stratégia megnövelheti a keresőmotorokban elért értékeket [LINK -> SEO]  és megnövelhetik weboldala látogatottságát, valamint nagyszerű módja hogy ügyfeleivel kapcsolatba lépjen és reklámozza termékét vagy szolgáltatását egy hatalmas közegnek.

MOBILE APP

Végül, de nem utolsósorban – imádjuk a mobil fejlesztéseket.

A mobil alkalmazások kiterjeszthetik lehetőségeit újabb célcsoportok felé. Lehet még nem is tudja, hogy szüksége lehet rájuk

Mobile Web:

Hogyan néz ki weboldala mobil eszközökön – Iphone, Android? Hatékony-e annyira mint a weboldala? Ma már legalább annyira fontos a jó mobil megjelenés mint a webes.

Mobil App:

Még több funkcionalitásra van szüksége, vagy szolgáltatása egy különálló applikációt igényel? Ez esetben Önnek mobil alkalmazásra van szüksége. Cége igényeire szabva bármilyen applikációt létrehozunk Önnek.